Just nu är jag så jäkla trött på min kropp, trött på mina hundar och på mina hästar. Ingenting är som jag vill. Utan utmaningar är ingenting roligt och min kropp lyder mig inte, vill inte längre. Inte ens min hjärna funkar som vanligt. Jag har varken uthållighet eller tålamod. Min hjärna exploderar snart av otålighet 🤯

Det började redan förra veckan. Jag och Mimmi skulle ut och rida, men ungstoet ville inte. Jag var lite nonchalant och ouppmärksam, så vet inte vad som egentligen förorsakade det hela, och sedan ville inte min kropp mer. När nu maken börjat omvärdera sitt beslut att sluta med jakthundar tänkte vi prova ta en kull på Lisa i alla fall, å se om vi kunde få en tikvalp efter henne. Då ville inte hanen. Vi var där och han var här, men viljan fanns inte. Han ville inte para.

Jag har trappat ner, slutat med min flatavel, slutat leta annan ras, slutat med hundträning, jakt, slutat föda upp hästar, slutat jobba. Slutat rida! Nej, det har jag inte, bara tillfälligt. Jag skulle sälja några hästar, men jag har inga familjehästar. Inga hästar med små bundna gångarter och dålig framåtbjudning. Mina har power och ger då min kropp upp kostar det mer än det smakar.

Annons