Idag Àr jag faktiskt ganska nöjd med min effektivitet. Jag började med att stÀda badrummet, samtidigt som jag gjorde mig iordning pÄ morgonen. Sedan fixade jag resten av golven i nedervÄningen, samt tvÀttade, medans jag Ät frukost. DÀrefter red jag tre hÀstar och fodrade och mockade, innan vi avmaskade hÀstar och fÀstingbehandlade katterna. DÀrefter placerade vi Fautrasen pÄ gÄrdsplan tillsammans med Tekla. I den ska hon fÄ Àta sitt hösilage en vecka innan hon fÄr gÄ pÄ bete.

Det tog ett dygn, nÀr hon fick Àta vid kanten. Nu springer hon ut och in hela tiden. Men först hittade hon garagedörren, en 70-dörr som nÄgon lÀmnat öppen. DÀr var det inga problem att klÀmma sig igenom, rumstera om och vÀlta saker.

Holly har haft en envis lÄngdragen hosta efter senaste förkylningen. Till slut fick doktorn sÀtta in hostmedicin, med mintsmak. Trodde kanske det skulle gÄ hem, eftersom hon gillar sina D-vitamindroppar, men tvi hÄen, det var inte populÀrt! Det har varit skrik och tandagnisslan varje gÄng och jag tror mamman vill avsluta kuren Ànnu mer Àn Holly.

Nu var Holly med nĂ€r vi avmaskade hĂ€starna och blev helt förtvivlad nĂ€r Frodi (”Dodi” Ă€r favorithĂ€sten) blev itvingad sin dos. Hon visste ju precis hur det kĂ€nns! NĂ€r vi sedan började med katterna, och MĂ„llgan fick bĂ„de Milbemax och Metacam, brast det fullstĂ€ndigt för henne. Vi fick försĂ€kra henne om att MĂ„llgan tyckte det var jĂ€ttegott. Vilket han faktiskt tycker. DĂ„ först blev hon glad igen. Man fĂ„r ju verkligen vara glad nĂ€r barn kĂ€nner empati med djur. đŸ„°

Man tĂ€nker att sĂ„ smĂ„ barn inte kan först sĂ„ mycket. Men de förstĂ„r mer Ă€n man tror. Holly tycker det Ă€r roligt att titta pĂ„ foton i mobilen. DĂ„ tjattrar hon och berĂ€ttar. Men nĂ€r man kommer till bilder pĂ„ Kelly blir hon knĂ€pp tyst. Det Ă€r ett par mĂ„nader sedan nu som hon kom hem och konstaterade ”Kelly borta!”, efter att ha tittat runt. 😱

Annons