Det vill säga ridföret var skit! Sämsta tänkbara. Nu när halva vintern regnat bort brydde vi oss inte om snösulor, när hovslagaren var här i veckan, utan nöjde oss med broddar, eftersom graderna var på rätt sida O:an. Men fy vilka klampar det blev i hästarnas hovar av kramsnön. Att rida på ridbanan var helt uteslutet med Andvari. Full speta med Ófeig gick väl någorlunda, men ingen mer gång, och en gång är ingen gång. Vägen eller gårdsplan får det bli i fortsättningen. Gårdsplan är lite billigare att lysa upp, nu i elransoneringstider.

Vi väntar fortfarande på armaturen till, vad ska vi kalla det, allrummet (som vi inte använder, utan bara städar. Eller rättare sagt Roberta gör det). Jag funderade på en Tv-bänk som gick att komma under, men vi lyckades få till det riktigt bra med alla sladdar under Leifs lärkbräda!

Ganska fint, avskalat och praktiskt!

Jag fick feeling och fortsatte i hallen. Den lilla gången, fullsmockad med skohyllor, kläder, hundattiraljer och foder. De gamla skoställen åker ut och jag har beställt nya, vägghängda. Så ersätter vi hatthyllan, innan den ramlar ner av sig själv, med en ny i samma stil. Sedan är jag nöjd!

Annons