Även i år! Fast ännu lite mer annorlunda än vanligt. Julstädningen och renoveringsstädningen gick lite in i varandra, om man så säger. Den sistnämnda vill liksom aldrig ta slut. Det är fortfarande förvaringsutrymmen som saknas och det ena leder till det andra. Leifs herrum/hemmabio är fullsmockat med saker. Det var Leif själv som packade upp dem, och man märker nu att det är mycket man kan sålla bort. Fast just sådant tar en väldig massa tid. Man fastnar lätt vid en massa minnen. Det senaste var ett sånghäfte från vårt gemensamma 40-årsfirande, tillsammans med Erland, på Engaholm. Hur roligt var inte det!

Mimmi och Tobbe brukar vanligtvis fira jul med Tobbes föräldrar och syskon med barn, men eftersom ett av de medföljande barnen insjuknat stannade de istället hemma, då Holly ska vaccineras nästa vecka. Därför blev det snabbplanering av julfirande och matinköp. Lite klappar blev det allt. Flest fick Holly och dyrast Leif. Han fick en liter dusch-/hårschampo och en Roberta. Nu ska det bli ordning på torpet.

Holly fick en gunghäst(!?)

Att pållen var i lurvigaste laget var inget som bekymrade. Hon är ju van vid islandshästar. Så fick hon en Brio-tax, precis som mamman önskat. Å så Duplo-lego från kusinerna med familj i norr. Tur det, så slipper vi kanske pussla ett tag! 😅

Annons