sa Lisa! Å stack iväg å jaga. Själv! Utan vare sig pejl eller sällskap. De hade varit i skogen och huggt en gran, Leif och Lisa tillsammans med Kelly, och Lisa var grymt besviken. Så när husse ställde in granen i garaget vände Lisa på klacken och pep iväg. Tillbaka till skogen. Tji fick han, som knappt vågar släppa na, av rädsla att hon ska bli vargmat. Fast ingen i jaktlaget som vill jaga ändå.

Så vi har gått och gått, Ellen och jag, i säkert två timmar. Minst! Å inte en skymt av Lisa har vi fått. Så långt ögat nått. Sedan har vi kört bil, på varsitt håll. Varv på varv, medans snön föll, och mörkret med den. Men inte ett ljud!

Polisanmälan gjordes och annonser på Facebook, som hann delas 43 gånger på två timmar. Tack alla engagerade! Rätt vad det var hade Malin lagt en upphittad-annons i min messenger-korg. Någon hade plockat upp henne, i rakt motsatt riktning. De hade strax efter fått tag i Leif och var på väg hemåt. Mimmi och jag kom hem precis före och glädjen var stor. Lisa låg inlindad i en rödrutig skjorta i baksätet på en stor van. Ganska uppgiven, som han sa. Å trött!

Upphittad Lisa

Annons