Så var det igång! Förberedd, sedan flera veckor! Nja. Det går knappt att tänka sig allt som behöver planeras och flyttas fram och tillbaka. Man vill ju kunna använda det mesta in i det sista, och tvätten tar ju liksom aldrig slut.

Transporten är framkörd på uppfarten för bortförsel av avfall. Hundarna får bo i hundgården. Förutom minstingen, som får vara i tv-rummet. Nu dock överbelamrat med möbler, golvlister, kylskåp, you name it. Där tänkte vi oss vi skulle kunna hålla till i helgen. Undrar om vi får plats. Jag sprang fram och tillbaka och raffsade ihop det nödvändigaste, tog valpen i koppel och travade iväg genom hagen till grannens. Där får vi hållas under dagen!

Flytspacklat

Vid arbetsdagens slut meddelade Erik att golvet var flytspacklat ock klart att gå på kl 18.20. Då satt vi i grannvillan och åt middag. Men strax efter 20.00 var det inspektion och tänk det blev över förväntan bra. Väl utvädrat kunde vi till och med sova i egna sängen. Tur det fortfarande är sommar (trots mitten av november). Toan går att använda, så har vi ju vatten i köket. Finemang. Nästa vecka sover jag hos grannens tills badrummet är klart.

Sommaren nov -22
Annons