Mimmi ringde från sängen i Aspnäs för att fördriva tiden fram till SJ skulle släppa biljetterna för bokning av julresan vid midnatt. Såklart kraschade sidan direkt! Hon var vaken till 02.00, men det var kört. När hon skulle med tåget söderut morgonen därpå var det signalfel, så då blev det att vänta. Sedan när det väl var iväg en oro för att missa anslutningståget i Stockholm. Heja SJ! Hur kan man tro de skulle klara en höghastighetsbana, när de inte lyckas hålla den de har i resbart skick! Nej tack till höghastighetståg genom Skåne!

Leif tar bilen över till Tobbe! Det är 200 meters gångväg genom en hagen, men föralldel kanske 300 meter med bil. Faktum var att han hade lövblåsen med sig för att blåsa ren deras trädgård. Det var ju snällt!!

Idag hade jag tänkt rida, eftersom jag inte hade något annat än mockning och fodring på schemat. Trodde jag! Då rapporterade Leif att snickarna var på ingång. Under gårdagen hämtade vi badrumsinredningen, som äntligen anlänt till Stoby, och nu var det hög tid att utrymma resten av badrum och golvyta i köket. Märkligt att det alltid blir så, att man går och väntar och väntar, och att det alltid blir förseningar. Sedan plötsligt är det jättebråttom!