Leif bestĂ€llde utemöbler i förra vecka. Ett riktigt klipp, sĂ„ kvickt gick det! Sedan upptĂ€ckte han att det gĂ„tt lite vĂ€l snabbt. Han hade bestĂ€llt tvĂ„ uppsĂ€ttningar. Hoppsan! Morgonen dĂ€rpĂ„ kom han fram pĂ„ telefon och kunde annullera bestĂ€llningen. De kunde alltsĂ„ inte Ă€ndra antalet. Snabbt la han en ny bestĂ€llning och tĂ€nk, den var 1000kr billigare Ă€n dagen innan! đŸ„ł

IgÄr kom försÀndelsen med DSV, i tre mÀrkligt smÄ paket. BÀst han öppnar sjÀlv, tÀnkte jag. JorÄ, det var ett helt annat möblemang Àn tÀnkt, i rottingimitation, och inga stÀllbara stolar dÀr inte.

Idag har vi klippt hÀcken. Det gör vi en gÄng om Äret. Jag i traktorn med Leif i skopan. Huh, kÀnner jag varje gÄng vi sÀtter igÄng. Jag kör bara traktor en gÄng om Äret och det Àr vid detta tillfÀlle, sÄ man Àr allt lite ringrostig. Speciellt med att hantera skopan med allt finlir 3-4 m upp i luften. Tur det Àr jag som Àr höjdrÀdd, Ä inte han!

HÀcken Àr verkligen kÀmpahög.

DĂ„, nĂ€r vi har en meter kvar, med Leif högst upp över hĂ€cken, ringer veterinĂ€ren, som lovar ringa igen om en liten stund. Vi Ă€r strax klara, trodde jag. DĂ„ fick han soppatorsk. đŸ€ŠđŸ»â€â™€ïž Men det var Ă€ndĂ„ ganska snabbt avklarat.

Strax dÀrefter kom DSV igen! Oj, vad nu! Men det var reclinersoffan vi bestÀllde för fjorton dar sedan. Hoppas det blev rÀtt! Undrar om de hinner komma en tredje gÄng, med nÀsta möblemang, innan veckan Àr slut! Snabba leveranser, kan man vÀl sÀga.

SĂ„ skulle soffan in ocksĂ„. Leif ringde snĂ€lle starke Göran, som alltid stĂ€ller upp. 🙏 JodĂ„, jag kommer! Är det brĂ„ttom, undrade han. Nej, kom nĂ€r det passar, svarade Leif. VarpĂ„ Göran stod pĂ„ trappen efter tre röda! Undrar hur snabb han varit om vi sagt det var brĂ„ttom! 😂

Holly var snabbt uppe i traktorn och hjÀlpte mormor med spakarna