Fy vilken trÄkiga blogg, den senaste. Sudda sudda! Borta! Idag Àr allting bra. Bara man fÄtt det ur sig, sÄ finns det inte!

Nu ska jag leva i nuet och rida sĂ„ mycket jag kan. Jag upptĂ€ckte det förra veckan, att jag kĂ€nner mig glad nĂ€r jag rider. Även om jag drar mig för det innan pĂ„ grund av alla förberedelser.

IgĂ„r tvĂ€ttade vi man och svans pĂ„ Frodi. Han hatar verkligen vatten, speciellt om det skulle stĂ€nka pĂ„ öronen. DĂ€rför skippade vi den berömda luggen. Men hans man Ă€r sĂ„ otroligt tjock och tĂ€t och blir jĂ€ttefet i botten. Vi var pĂ„ SM i söndags och köpte Galloping rengöring, dĂ€r man smörjer in schampot i torr man, lĂ„ter verka, och sedan sköljer ur. DĂ„ sparar man minst en dusch. Det fungerade perfekt och alla överlevde. 😂

Vi Ă„kte ivĂ€g tidigt pĂ„ söndagmorgonen, plockade upp syster Cina och Hanna i VĂ€rnamo, och var framme vid tiotiden. DĂ€rmed missade vi de första klasserna, sĂ„g juniorer och youngriders rida T1, sedan var det pass i all evighet innan det var lunchpaus. Ledsen, men pass Ă€r inte det roligaste att titta pĂ„ om man inte sitter sĂ„ man kan se hela loppet, och gĂ€rna reultatsiffrorna pĂ„ tavla. NĂ€r vi vĂ€l klĂ€ttrat upp pĂ„ lĂ€ktaren igen blev det att vi stannade dĂ€r, eftersom min högra menisk gjorde sig pĂ„mind varje gĂ„ng jag skulle hoppa ner igen. Konstigt att jag kan ta mig upp och ner frĂ„n hĂ€sten relativt ledigt! Man fĂ„r vara glad för det lilla. I vilket fall fick vi se Jamila dansa hem guldet i T1 A-final pĂ„ Toppur frĂĄ AuĂ°sholtshjĂĄleigu. 🙏 Det var nog största behĂ„llningen frĂ„n Ă„rets sm för mig. Innan dess var jag sĂ„ torr i mina svidande ögon att jag fasade för bilresan hem. Men efter Jamilas rörande segerintervju satt vi och grĂ€t alla fyra, bakom solglasögonen. Sedan skrattade vi Ă„t varandra. 😂 Inte ett öga torrt efter det och hemresan gick som en dans.

T1A-final Dagens höjdpunkt 👏👏👏