Vi har en ettårsdag i analkande. Födelsedagskalaset är välplanerat och äger rum idag, dagen före svenska nationaldagen. 🇸🇪 Nu gäller det att hon ligger i hårdträning om hon ska hinna lära sig gå innan hon fyller ett, har vi brukat skoja! På BVC håller de på och tjatar i ett om vad bäbisarna kan och har gjort, hur länge de tänker amma, och så vidare… 🙄 I förgår var det dags för vaccination. En spruta i vart ben fick hon. Sedan gick hon själv av bara farten. 😂. I fredags var hon på islandshästtävling, sin andra. Å ridit hingsten har hon gjort. Check! Nu måste hon väl ändå uppfylla utvecklingskurvan! 🤔

Klockan ett började kalaset. Holly var så taggad att hon hoppade över sin förmiddagslur. Vi skyndade på så att hon skulle orka hålla sig vaken till paketöppningen.

Sedan åt vi tårta, och Holly höll ställningarna. Hon ville minsann inte stänga korpgluggarna så länge det pågick födelsedagsfirande i huset. Sedan återstod fotografering.

Tycker motivet känns bekant! 🤔
Även mormorn blev förevigad

Denna första födelsedag skulle nyttjas till fullo. Holly sov 20.00-08.00 inför stora dagen, sedan sov hon inte en blund förrän åtta på kvällen. Ska det firas så ska det firas!