Jag har ju inte provat rida Andvari i nya sadeln. Equipe Emporion Àr lite vid i bommen till honom fortfarande. Han Àr nu jÀttefin i hullet, men kan sÄklart muskla sig lite mer innan den passar. Jag köpte en jÀttefin svart korrektionspad till honom, men rider ju helst i min gamla sadel, nÀr det inte regnar.

Nicke nyfniken

Idag regnade det, minst sagt. NÀr vi skulle sitta upp fullstÀndigt vrÀkte det ner. Mimmi fick rida med överdraget pÄ sin sadel och jag tog Emporion, för första gÄngen. Oooo sÄÄ smal han var! En sÄn annorlunda kÀnsla. Som att sitta pÄ en balansbom!

Jag har ridit FrĂłdi i Emporion. Han gĂ„r sĂ„ in i bĂ€nken bra med den! DĂ„ Ă€r han helt lösgjord i bogarna och bjuder som bara den. Tusan vilken bra hĂ€st! Han dansar fram. Mimmi provade sadeln pĂ„ Gimli pĂ„ banan senast och Ă€ven han gick som pĂ„ moln. Om det var sadeln eller nya bettet, men han var en fröjd att rida. Å ingen som sĂ„g honom, klagade Mimmi!

Nu var det riktigt mjukt och lerigt i hÀgnet, sÄ vi tog det ganska lugnt för att inte rida sönder grÀssvÄlen. Vi travade en bit pÄ skogsvÀgen och sista strÀckan hem samlade jag Andvari, för att balansera om honom, Ä tametusan nÀstantöltade han minst tio meter i strÀck, flera gÄnger! MÄste vara sadeln!

Nu köpte vi ju sadeln som en extrasadel, för att slippa blöta ner childericen nĂ€r det regnar, att ha vid inridningen unghĂ€star, samt sĂ„ att nĂ„gon annan ska kunna rida med oss ibland. Till exempel Leif. Han fick sadeln samt en ridtur pĂ„ Gimli i julklapp! Men dĂ„ skulle han ut och jaga istĂ€llet! 😳 Skyll sig sjĂ€lv!

Det fÄr vÀl bli Holly som hÀnger med istÀllet. Nu nÀr hon nÀstansitter, inte 6 mÄnader fyllda pÄ bilden.