Jag fick tummen ur för sent och fick ta sista tiden att hämta mat på tisdagmorgonen, klockan 08.00. Man ska ju helst vara vaken när man kör bil, åsså den obligatoriska rehabgympan innan jag stiger ur sängen (hjälper alltså👍), så det blev ganska tidigt uppvaknande. Ny snö har det kommit också, så om det inte hällregnar imorgon så slår bondepraktikan fel. Anders braskade och det verkar som julen gör detsamma. Leif fixade hundarna och gav de installade hästarna mat medan jag var iväg, sedan gav jag resten när jag kom tillbaka och tog hand om all maten. Jag skulle precis ta frukost när Leif behövde hjälp med snökedjorna till traktorn. Tiden bara skenar iväg och plötsligt var klockan tio och jag var illamående av hunger. Tänk att hur man än skalar av julfirandet så blir det stress och tidsnöd!

Lillejulafton ska vi fira Hollys första jul hemma hos Mimmi och Tobbe, så idag skulle det rullas köttbullar, bakas bröd, griljerad skinka och förberedas. Leif och Tobbe såg till att få in granen. Nåja, jag fick ju rädda upp situationen, så nu är den på plats.

Sedan fick hästarna sitt tredjemål, omvårdnad och mockat. Därefter stöp jag i säng. Praktiskt att kunna dela upp det så nattsuddaren Mimmi tar sista fodringen.

Andvari och Frodi har fått en ny foderplats i tidig julklapp. Jörgens tillverkning. Mycket uppskattat!