Imd har skaffat sig en ny pinne i gommen, bara tre veckor efter att veterinÀren var hÀr för vÄr Ärliga tandkoll. Jag brukar skÀmta att hon vill sÀkert ha den dÀr, en slickepinne. Nu kan jag snart inte rÀkna pÄ fingrarna antalet gÄnger vi har haft ute veterinÀr för att avlÀgsna pinnar. Vi provade vÄr nyinförskaffade munstege och blev grymt besvikna. Den var sÄ shirkig och lÄngt mellan hÄlen att den var hopplös att passa in. Hur man Àn gjorde hamnade den fel. NÀr vi till slut fÄtt den pÄ plats blev utrymmet ÀndÄ sÄ litet att resten inte ville lÄta mig sticka in handen. Mission incompleted! Hon fÄr behÄlla sin pinne tills veterinÀren kommer pÄ onsdag. Hon ska dÄ Àven kika pÄ varför Leffe fortfarande tuggar avigt. Sedan fÄr det bli pinnfria beten för tanten. Vi fÄr alltsÄ offra en sommarhage. Den som jag planerat som fölningshage. Men vi har faktiskt en som Àr bÀttre, som bÄde Mimmi och jag har full uppsikt över frÄn vÄra respektive köksfönster. DÀr ser vi Àven om vargen kommer.

Vargen var i nÀrbygden för bara nÄgra dagar sedan och stirrade en jÀgares stövare i ögonen. Efter det jagas inte med drivande hund hÀr. Jag kommer att sitta pÄ pass med bössan nÀr det Àr fölningsdags. Det Àr dÄ sÀkert!

DĂ€rmed Ă€r det bestĂ€mt att jag slutar söka jobb frĂ„n 1:a maj, dĂ„ gĂ„r jag i pension! 🍭 +t. Jag Ă€r till allas förvĂ„ning vĂ€ldigt attraktiv pĂ„ arbetsmarknaden och har hittills varit pĂ„ sju intervjuer. Sedan har jag ju dĂ„ vissa behov, som kan vara svĂ„ra att uppfylla. â˜ș