Sotaren gled in pÄ gÄrden, backade runt knuten. Han tog sin stege och grejer, gick över altanen och klÀttrade upp pÄ taket. Det var inte lika ljudlöst, men hundarna sa inte ett kÀft! De kÀnner tydligen sotaren bÀttre Àn jag gör!

SjÀlv kan jag koppla av med min frukost och Ellen ligger nöjd bredvid. NÀr katter och alla hÀstar har fÄtt sitt kan man sitta ner med gott samvete. Leif har redan gett hundarna och sparkat in en hötuss till ridhÀstarna innan han for till jobbet.

Idag Àr en bra dag. Jag rensade ur sadelkammaren pÄ grejer som blivit liggande onödigt lÀnge, vojlockar, tyglar, bett och tÀcken och la ut i nÄgra sÀljsajt pÄ marketplace. Det var sent pÄ fars dagkvÀllen och vi hade varit hos Mimmi och Tobbe pÄ fika. Ta mina grejor ocksÄ, sÄ Mimmi, sÄ dÀrför var det dubbletter av mycket. Tur det, för efter nÄgra minuter rasslade det till. RÀtt som det var var det 18 meddelanden pÄ messenger och hur jag Àn svarade sÄ minskade inte kön. Jag fick ringa och be Mimmi om hjÀlp att organisera. Hon kom springande och strax efter midnatt lugnade det ner sig. Jag hade sÄklart i min stÀdiver Àven plockat ihop en hel hög ridbyxor och jackor, som jag inte anvÀnder. De var jag ju tvungen att göra mig av med, för att kunna köpa nya. Nej, Àrligt talat bor jag i mina Kerrits-tights med fleece. Det fÄr rÀcka med dem, sÄ slipper jag ha dÄligt samvete för alla Top reiter och Sonnenreiter, som ligger och samlar damm. Ta mina med, sa Mimmi. SÄ alla klÀder la jag ut morgonen efter, och proceduren upprepades. 90 pers ville köpa vÄra grejor! Jag hade kunnat sÀlja 20 svarta Top reiterbyxor till. Det blev lite kvar, de finaste grejorna, oanvÀnda vita tÀvlingsbyxor och Mimmis GPA-kavaj. Hon gick ner i vikt strax efter hon köpt den, och köpte en ny likadan! Otroligt att ingen vill ha den fina till 1/4 av priset! I vilket fall hÄvade vi in 5600kr pÄ ett dygn. Problemet i dessa tider var att finna embalage. Leif hade eldat upp alla lÀmpliga kartonger och tjocka plastpÄsar tar man ju inte lÀngre nÀr man handlar. SÄ nu har vi Àven sorterat ut allt upptÀnkligt i den vÀgen ocksÄ. Hollys blöjpÄsar fick bli rÀddningen till nÄgra paket och lite silvertejp.

Julen Ă€r tidig i Ă„r! đŸŽ…đŸŒ

NĂ€r jag samma dag hittade den sadelgjord jag tĂ€nkt köpa pĂ„ Black friday, om rea, och jag fick den till mindre Ă€n halva priset, sĂ„ unnade jag mig den. 😇

Top Reiter Magic Move – som om att de skulle kunna bli mer magiska đŸȘ„

SÄ till det bÀsta! IkvÀll kommer sadeln! Med egen privatchaufför lÀngs med E4:an. Kör försiktigt bÀste Lasse Söderström!