Jag funderade pÄ hur det kommer sig att man fÄtt sÄ mycket gjort idag, utan att man Àr det minsta trött, och ÀndÄ Àr halva dagen kvar!

Mimmi förklarade dÄ att det mÄste bero pÄ vÀdret. Det Àr svalt och lite lagom soligt och blÄÄser nÀstan inte alls. MÄ bra-vÀder, helt enkelt.

Jag Àr beredd att hÄlla med. Man varken fryser, svettas eller har spÀnningshuvudvÀrk.

Jag steg inte upp tidigare Ă€n vanligt i morse och började som vanligt med att göra mina 6 rehabövningar innan jag steg ur sĂ€ngen. 20 x3. Sedan ut med hĂ€starna i respektive hagar innan lĂ„ngfrukost med Ellen. Dagens höjdpunkt! Under tiden tvĂ€ttade jag tĂ€cken och hundfĂ€llar, maskin efter maskin och upp pĂ„ tork. Tur jag har en snabb Vascator i kĂ€llaren! Efter frukost trĂ€nade vi sitt pĂ„ pipan, linjetag, och sedan motionerade Ellen och jag kickbiken pĂ„ Åsas vĂ€g.

DĂ€refter var det hĂ€starnas tur. Andvari fick prova nya sadeln. Den ligger jĂ€ttebra med frontrizern, men han behöver bygga lite muskler. Idag var han jĂ€tteduktig och helt med pĂ„ noterna. Vi tog bara nĂ„gra varv pĂ„ gĂ„rdsplan, sedan red jag en lugn runda pĂ„ Ófeig i hĂ€gnet. PĂ„ henne sitter sadeln perfekt, sĂ„ kĂ€nns ju onödigt att byta till smalare koppjĂ€rn.

NĂ€r Mimmi och Holly kom, körde jag barnvagn lite medans Mimmi red Gimli. Sedan trĂ€nade vi Tekla i rundkorallen. Jag verkade hennes bakhovar innan hon slĂ€pptes tillbaka i hagen. Sedan var det bara den vanliga stalltjĂ€nsten kvar innan kvĂ€llsmaten. FlĂ€skkotletter med potatismos och grĂ€ddsĂ„s. 😋

MĂ„ bradag, helt enkelt!