Huruvida det är ett bra eller dåligt tillstånd varierar från dag till dag. För det mesta känns det bra!

Andvari har ökat 45 kg i vikt och det är definitivt bra. Igår när jag tog honom ur hagen kändes det att han har mer tyngd i steget. I måndags kom Daniel och skodde på tappskon, så nu ska vi börja bygga muskler igen. Vi börjar med markarbete och han är verkligen motiverad.

Andi Långben – nu går vi långsamt framåt 🤗

Jag ska söka 6-20 jobb i månaden för att få ersättning från a-kassan. Jag söker och söker, och har nu fått besked från min andra intervju att det blivit ändrade förhållanden och kommer inte att bli någon tjänst ledig. Undrar vad som händer om jag söker 21 tjänster! 🙉

Vi har med gemensamma krafter, dvs Mimmi drog vagnen, med Holly i, fått upp rundpadocken på plats igen på ridbanan. 14 sektioner, ingen lätt match att få till, men alldeles lagom stor är den! Underlaget funkar finemang.

På tisdagen åkte Leif och jag till Christo och Louise och tränade Ellen i betfälten. Där kan man snacka om gott om fågel. Det var andra gången hon gick på vild fågel och hon fick ganska snabbt sin första fågeltagning, på gammeltuppen. Hon reste själv tyvärr, men hann stå stadigt en bra stund medans jag var på väg fram. Jätteduktig! En massa hönor lättade, då hon var väl yvig i sin reviering, men vinden var nästan obefintlig i de höga betorna, så hon var ursäktad. Hon hade ett litet osäkert stånd på en runner, men som avslutning fäste hon en tupp och stod i ett fast stånd i säkert en minut. Vi hade lång väg att ta oss och Christo instruerade mig att skynda fram, ”När du är 6 meter från henne skickar du på avance!” sa han. ”Japp!” svarade jag honom (på 15 meter), och Ellen stötte! Stön! Det är alltså mitt kommando, Japp! 🙈 Men duktig var hon, näsan är det inget fel på, och stoppbar i eftergången. Jag är mer än nöjd. Nu ska vi träna mer distinkta stopp på pipan, så jädrar!