Pust! Över 30°. Tur jag gnodde på igår då. Hela förmiddagen gick åt till sista finputsningen av klätterbacken. Det gick nämligen inte att röja bort alla småstubbar och rotstumpar, utan de fick tas för hand med en häcksax. Det var inte så lite varmt igår heller, men vi knatade på, jag med såg och sax i högsta hugg och Ellen i hälarna. På tillbakavägen tog vi sly och grenar som hängde över. Fint som snus blev det! Rena rama autostradan över backen.

Idag har vi tagit det lugnt. Hästarna fick nya hagar igår, så de har inte synts till. Andvari har tjuvstartat, så han undrade vad Fródi höll på med när han reisade runt i hagen, men hängde på ett varv i alla fall. Man kan ju låtsas!

Småpojkarna står i lösdriften mest hela dagen. Man kan ju undrar vad de där djurskyddsinspektörerna håller på med. Dumheter, att hästar behöver skydd på vintern, när det är på sommaren behovet är som störst.

Funderade på vad jag gjort idag, men kan inte komma på något annat än att jag hämtat maten och att det tog en himla tid att plocka upp den. Allting går liksom i stå i denna hetta. Å så är det fotbolls-EM. Allt annat står på vänt.

Just nu, efter Sveriges vinstmatch mot Slovakien, leder Mimmi bettingen i hennes nya släkt, fick jag veta på Snapchat.

Heja Mimmi!

Jag sysslar inte med vadslagning. Vore synd om lagen jag satsat på, eftersom jag har sån otur i spel. Jag spelar inte ens på hästar. Ändå är ett av mina måtton ”Friskt vågat – hälften vunnet!”. En annans måtto i den här familjen är ”Gör inte idag vad du kan skjuta upp till morgondagen!”, och det är inte mitt.

Screenshot efter mycket övertalning av en som inte vill va med på snap! ”Löjligt!” 😁