Den är imorgon. För nu vart det slut på yrkesarbetandet! Tror jag i alla fall. Har svårt att tro det skulle dyka upp något passande jobb till en något överårig medelålders kvinna som närmar sig pensionsåldern. Men, vem vet? Först ska jag i alla fall ha en lång skön semester, gärna lite lagom varm, med sol hela dagen och lite regnskurar om nätterna. Sedan får vi se. Jag ska nog kunna sysselsätta mig. Jag har även bestämt mig för att bygga upp min ömkliga kropp och bli mer fit än jag varit de senaste tjugo åren. Det blir en utmaning som heter duga. Sedan får jag nog satsa lite på konditionen, så inte pumpen lägger av, nu när jag fått min första spruta.

I morse var det tack och adjöföreställning på teams med arbetskamraterna på skadeavdelningarna. Det var verkligen jätteroligt med en pratstund, en skymt av de som var med i bild, och få tacka så hjärtligt för de fina presenterna. Hästavdelningen ser man ju inte så ofta numera.

Igår kom Johanna med blommor, en fantastisk hortensia, och flera paket. Dessa innehöll ett dussin kaffekoppar a la Ernst och en mjölkanna därtill, från skadeavdelningarna. Superfina! Helt i min smak. Det var Mimmi som tipsat om att hela min gamla servis koppar gåttisönder. De har dock hängt med sedan jag flyttade hemifrån, och det var inte igår, så detta passade så perfekt. Av resten av kollegorna och bolaget fick jag ett presentkort, varifrån jag så önskade, och det ska minsann få bli ett silverarmband, som jag länge velat ha. Hoppas den förbaskade coronan kan ta slut nån gång så att jag kan åka ner och visa upp det efter sommaren. 😍

Välkomna på en kopp kaffe, eller två,
eller varför inte ett dussin! 😁

Det tog nästan hela dagen att avsluta gamla ärenden och tömma datorn på femton års samlande. Tänk vad det gömmer sig saker, i undermappar, här och där, som man inte ens visste existerade. Papperskorgen fylldes på så fort jag tömt den. Men nu är den tom! Hoppas jag inte lämnat allt för många spår efter mig, mer än möjligen i hjärtat hos mina käraste kollegor!

Nu är provisoriska kontoret tömt på både mina och Mimmis grejer och inlastade i volvon med Leifs hjälp. Med två stolar, fyra skärmar, två brädor, stor flyttkartong med datorer, tangentbord, mousetrackers, telefongrejer, sladdar, you name it, så får det bara plats en person i bilen. Så hoppas vi inte behöver den i helgen. Vill inte behöva lasta ur allt igen! 😅