Hoppas jag innerligt. Vad som helst mÄste ju bli bÀttre! Nu vÀljer jag sjÀlv, formar mitt eget liv.

Vi gjorde det bÀsta av det gamla. Samlade ihop resterna och fÄr ta tillvara vad som ÄterstÄr.

Vi firade bĂ„de jul och nyĂ„r i nya huset, nybygget, som stod fĂ€rdigt och inflyttningsklart just i rĂ€ttan tid. Vid nĂ€rmare eftertanke nĂ€stan exakt pĂ„ dagen trettiofem Ă„r efter vĂ„rt eget nybygge pĂ„ gamla GĂ„vetorp i SmĂ„land. Ett sĂ„dant mĂ€rkligt sammantrĂ€ffande. Man kan ju undra om det blir bröllop till vĂ„ren. 😉

NyÄrsmeny:

Vitlöksbröd med philadelphiaost och pÀroncider

RÄdjurssadel med sötpotatis och rotfrukter å la karott

Pannacotta light and dark wih raspberries and caffe latte.

PÀronlikörchampagne

Timmen Ă€r slagen!đŸ„‚

Inga nyÄrslöften, mer Àn att jag ska rida minst tio minuter per dag, för min egen skull! Jag började sÄ smÄtt redan dagen före nyÄrsafton med att markarbeta Andvari pÄ gÄrdsplan, trots att han tappat vÀnster framsko redan pÄ juldagen. SÄ gick det med vÄra ambitioner att komma igÄng med utbildningen. Dock sÄg jag att han inte slitit det minsta pÄ denna hov under veckan som gÄtt. Jag har aldrig sett maken till hovkvalité eller hovkonstruktion. SÄ vi tog Àven nÄgra varv uppsutten pÄ gÄrdsplan. Sedan red jag hingsten ocksÄ av bara farten. Man fÄr passa pÄ nÀr det, nÀstan, Àr uppehÄllsvÀder.

Efter lite planering lyckades vi fĂ„ in alla hĂ€starna pĂ„ box Ă€ven detta nyĂ„r. Denna gĂ„ng nio hĂ€star, varav en hingst, i fem boxar. đŸ„°

Denna dessert sĂ€ger man inte nej till! 😋
Men nu gÄr det inte ner en bit till!
SkĂ„l, och Gott Nytt År!