Nu är alla våra hästar med bland ”Våra hästar” på hemsidan. Den är gammal och omodern, säger Emma, så nu får vi bygga en ny. Som jag själv ska sköta. Vi tackar Emma för allt arbete hon lagt ner. Det är guld värt.

Vete fåglarna vart ”Bimlens” originalfoto tagit vägen. Men han är så fin så vi tar med det avfotade.

Gimli från Lillesjö

Så lyckades vi även fånga yrvädret på bild. Vi tog en hel drös fina uppställningsbilder, som trots nyansatt vinterpäls och överhull blev riktigt fina.

Tekla från Gåvetorp

Jag har aldrig tagit något bra uppställningsfoto på Óska och nu kommer hon ju aldrig att bli fit igen. Juliane var här och kände igenom henne, och nu får jag väl ge mig. Den slimma formen är ett minne blott. Jag har ett foto på stallgolvet, efter fölavskiljning, sommarbete och skrittrehab i vinterpäls var hon ändå så fin! ❤️

Óskadis från Gåvetorp

Så ett foto av kronprisen…

Leiftri från Gåvetorp

Leiftri har dock, efter många om och men, blivit av med kronjuvelerna, samtidigt som Lillebror. Lillebror som inte är så himla liten. Veterinären undrade om han är väldigt stor för att vara liten! Ja, jättestor är han, så det är inte Leffe som är liten (för att vara stor 😂), fastän de är jämnstora. Nu ska de snart få leka ihop igen, tillsammans med Gimli, så snart såren är läkta.

Kanske kommer det hem en kompis till, eventuellt, om att utifall han inte blir snabbt såld. I så fall får han bli min ridhäst i vinter/vår, tills han är ordentligt inriden och färdig för tävlingsbanorna…

En annan storebror, Nói från Gåvetorp, har gjort en fin premiär med sin nya ägare genom att vinna töltklassen med fina poäng. Stort Grattis till det och lycka till i framtiden!