Mamma fyllade år i fredags, inte jämnt, men, det var fasligt länge sedan vi sågs. Vi bestämde oss för att dimpa ner, helt oväntat på lördagen, ifall ifall det skulle tänkas bli fint väder så vi kunde vara ute. Och det vart det. Så vi satt ett par timmar i det gassande solskenet och åt pizza och glass. Sedan drack vi kaffe hos svärmor på Stenlyckegatan innan vi for hem.

Leif hade skött hästarna under dagen. Det hade gått över förväntan, bara en grimma (Mimmis nyaste), som var spårlöst försvunnen. Lika spårlöst var den tillbaka på sin plats några dar senare. Vi har inte forskat mer i saken.

Härligt för hästarna med grönbete

Men nu får det va slut på Óskas latedagar. Med uppbackning av Catta har jag bestämt mig för att ge henne en chans till, att bli min ridhäst. Hon vill ju det! 🥰 Hon tjatar och tjatar om att få följa med ut ur hagen. Springer emot en när man kommer, och följer på andra sidan staketet när jag rider förbi. Så gör hon rusher fram och tillbaka och bockar av frustration och överskottsenergi. Skulle hon gjort det om hon haft ont? 🤔

Nu är allt jox inhandlat och paketen från Greengard har anlänt. Óska får en näve lusernhack (som hon absolut inte behöver, men vi behöver ju något att ha som bas) med lite biopromin, kiselbionit, magnesium och msm, samt en skrittrunda om dagen på grusvägen. Så ska hon även få stå på vibrationsmatta ett par gånger i veckan, så fort vi kommer ut med transporten. Just nu är uppfarten avgrävd, då röret till avloppet inte gick att byta ut lite lätt, och inte heller gick det att blästra insidan ren. Men vi ska väl klara en midsommar med torrdass. Det har man ju gjort tidigare i andra provisoriska sommarboningar. Sedan får vi gräva om rören till infiltrationen. Hoppas nu allt detta gör susen. Både avlopp och hästar.

Huset växer så man ser det!