Det blev visst lite sent insläpp lördag kväll, åtföljt av en del missnöje från somliga! 🙄 Frodi blir verkligen pissed off om han får vänta. Jodå, han kommer farande då man ropar, men ställer sig sedan på fel sida och surar. Han protesterar och ruskar missnöjt på huvudet, så flätan slänger, och vägrar komma fram. Jag tetades med honom och höll fram grimman på höger sida, utan att bry mig om att han stod bakom min rygg. Till slut knuffade han mig i ryggen. Tre gånger provade han, innan han motvilligt gick runt och trädde på sig grimman. Surgubben!

Lisa åkte med Leif upp till Stockholm på söndagen. De mellanlandade hos Sjöstens Linus utanför Nyköping, men han var inte det minsta intresserad. De gav till slut upp, åkte vidare mot huvudstaden och övernattade hos Christer. Måndag morgon provade de igen, men Lisa fick nobben. Leif skulle på konferens morgonen därpå och var tvungen att åka hem. Rackarns! Vi fick leta upp en ny hane i hemtrakten. Strelluf Björn hade vi funderat på tidigare, så de körde om Rydaholm på hemvägen.

Nu var Björn ung och oerfaren och det är ju inte så lätt att pricka rätt, ens med en tik som skamlöst bjuder ut sig. Nära skjuter ingen hare! De fick ge upp och fortsätta sin hemresa. Efter första konferensdagen blev det återbesök hos Björn. Denna gång fick han till det, men utan häng! 🤔 Det fick minsann bli en resa till. Skam den som ger sig! På 14:e dygnet blev det äntligen en ordentlig parning och nu kan vi bara vänta och se om det blir valpar i början på maj. I så fall blir det valpleverans efter midsommar! Vi håller tummarna! ✊