När vi äntligen anlände till målet, trots galen GPS, vart det bråttom. Leif skulle med brodern Christer och Arvid på koncert. De försvann mot tunnelbanan och var borta flera timmar. Ellen och jag installerade oss i bostadsrättsföreningens gästvåning. Den låg perfekt på bottenplan, så jag kunde rasta Ellen x flera. Hon vägrade envist att göra ifrån sig, i hällregnet. Jag gick till ICA-butiken och provianterade lite smått och gott. Bland annat denna suveränt goda vegetariska sjurättersmiddag, som säkert var det hälsosammaste jag ätit på en vecka. Det var värt hela resan, och promenaden i regnet.

Mumsigt! 😋

Det blev bråttom iväg till Mässan lördag morgon. Ellen skulle in som nummer tolv i ringen, så det brann i knutarna. Det var tre tikar i klassen, och Ellen slutade som segrare och vann sin Nordiska juniorvinnartitel. Hon kom sedan tvåa i bästa tikklass, efter en nära släkting, och slog därmed båda championtikarna! 👏🏻👏🏻👏🏻 Å sedan vann hon även över Juniorhanen. Därmed skulle hon in i stora ringen på eftermiddagen. Leif hade sett fram emot en tidig hemfärd, men tji fick han. Det var dock så otroligt många juniorer i finalen, så där blev det inte mer. Men Ellen var otroligt duktig och jättesnygg, när hon stod stilla. Hon har dock myror i brallan denna unga dam.

Dagen gick så fort att vi inte hann med att fota på det tjusiga podiet. Det fick bli en bild på rosetterna i bilen på vägen hem istället.