Jag tog semester torsdag tom mÄndag, för förberedelse, och ÄterhÀmtning. Anledningen var dels att jag hade mÄÄnga semesterdagar kvar som jag mÄste ta ut, dels att jag anmÀlt Ellen till Nordisk VinnarutstÀllning pÄ Stora Stockholm. Hon Àr nÀmligen junior i bara tvÄ dagar till. Det var dessutom 15 Är sedan vi var dÀr senast, dÄ jag stÀllde Gissa. Hon blev BIR (bÀst i rasen) och SV-04.

SE U(U)CH SV-04 Inkwells Guess My Name

PĂ„ onsdagen fick jag lite sovmorgon, innan det var dags för lite restaurering. Brynen fick sig en upptuktning, innan Catta stylade mitt hĂ„r. Slingor fick det bli! Åh plötsligt blev jag mitt gamla vanliga jag. Jag kĂ€nde igen mig sjĂ€lv i spegeln! Skön kĂ€nsla! 😁 KlĂ€derna sitter mycket bĂ€ttre dessutom, nĂ€r man Ă€r snygg i hĂ„ret!👌 Hittade sĂ„ min gamla tweedkavaj i garderoben. Den stank rök, efter att ha hĂ€ngt bredvid skorstenen i femton Ă„r. Jag hĂ€ngde ut den i hundgĂ„rden i duggregnet. Sedan luktade den, om inte gott, sĂ„ bekant! 🙄 Flatbroscherna fick sitta kvar. En svart och en leverfĂ€rgad. FĂ„r vĂ€l införskaffa en snygg flĂ€ckig vid tillfĂ€lle. Sedan vart det julbad (luciabad) av Ellen och nattning.

Det var tÀnkt tidig uppstigning morgonen dÀrpÄ, men med mina numera tidiga vanor blev det ÀndÄ nÀstan sovmorgon. NÀr hÀstarna fÄtt sitt hann jag med Luciamorgon frÄn GrÀnna (bÀsta pÄ lÀnge!) pÄ play och frukost i soffan, innan vi gav oss ivÀg mot huvudstaden.

Vi tog en tidig lunch pÄ Brahehus, halvvÀgs.