Jag hade tur och fick en snabb tid för tendoskopi och upprensning av Óskas kotled på Jägersro Hästklinik. Ju snabbare åtgärd desto bättre prognos, kan man ju tänka, och mindre risk för sammanväxningar. Det hade tyvärr inte skett så stor förbättring i tisdags på dessa 13 dagar med strikt boxvila. Svullnaden hade lagt sig något, men troligen beroende på bandageringen. Hon trampar fortfarande inte ner i trakten och har mycket ont. Ultraljudet visade på en senskada i anslutning till ringbandet. Hoppas, hoppas att den är lindrig!

Jag fick ledigt från jobbet för att åka ner till Malmö i morse. Ingen hade tid att följa med mig, utan alla var upptagna av annat. Mimmi fick arbeta hemifrån för att kunna förbereda för hovslagaren som kommer i eftermiddag. Han var hemom redan i onsdags kväll och tog av Óska skorna inför operationen. Senare på kvällen kom Emma med familj ner för att spendera några dagar hemma i samband med att lille John ska döpas på söndag. Synd då att man går här nere och slår ihjäl tiden. Men det kändes onödigt att lägga tre timmar på att köra dryga 20 mil fram och tillbaka.

Fotade av skulpturerna för att visa Kajsa, som älskar hästar

Så jag har varit på Hööks och inhandlat nya kvastar (åt Ellen att äta upp! Not!😉), bajspåsar, blinkhalsband och hästgodis.

Nya kvastar sopar bäst! Nja jag tycker nog bäst om de väl insopade! 😂

Sen får jag väl spara på pengarna. Jag valde dock att inte direktreglera för 375kr. 😆

Ikväll blir det andjakt hemma hos grannens. Vår jaktgäst får nog ta med egen hund, för säkerhets skull. Man vet ju aldrig hur dags jag kommer hem, och Ellen jagar enbart med sin matte! 😂

En whopper på Buger King🍔🍟, och hur fördriver man sedan tiden bättre än att koppla av i bilen med Islandshästen!👍