Vilken tur att vi ska gå på bio ikväll då.

Vilket sammanträffande. Jag har nog inte varit på bio på flera år. Jo förresten, vi har ju sett både Björn Borg, Ted och Mamma Mia 2:an, när jag tänker efter. 🤔

Det sköna var att jag hann med allt jag tänkt tidigare på dagen. Mimmi hade hästledigt, så hundarna och jag mockade och fixade på morgonen, innan jag tog Ófeig och Maja med mig till hägnet. För säkerhets skull tog jag till apostlahästarna och ledde Ófeig med Maja i koppel. Maja var med på noterna och tog täten från första början, utan minsta tecken på att vilja vända hem. Väl inne i hägnet släppte jag lös henne så hon kunde springa före. Hon brukar vara lite rädd och känna sig lite jagad, men nu gick det bra. Hon har ju vant sig vid våra kvällspromenader med Ellen och känner till de olika vägarna i hägnet. Så fort de delade sig vände hon sig om och frågade vart vi skulle. Sedan hängde hon på två och ett halvt varv utan att tröttna. Äntligen! Hon har faktiskt tuffat på sig efter att hon fyllt två år.

Därefter var det Ellens tur att få lite träning och motion, innan hästarna fick mat igen. Här brinner det i knutarna lite faktiskt. Det gäller att få hyfs på odjuret i tid, innan hon blir könsmogen, och stoppa Olle i grind, så hon inte skaffar sig olater. Sedan får man bara hoppas att hon håller sig i skinnet. Just nu är hon väldigt angelägen om att vara till lags och göra rätt.

Filmen vi skulle på går nu bara i Kristianstad, så vi for iväg i god tid för att hämta ut biljetterna innan vi åt honey- and ginger ribs på The Steakhouse. En guinness till det var magiskt. Så Bohemian Rhapsody på det, och popcorn (hade jag kunnat vara utan, men man fick ju offra sig en dag som denna 😉). Det var svårt att inte sjunga med, men fick nöja mig med att stampa tyst.

Stamp stamp 👏!

Annonser