Var jag idag, om jag får säga det själv. Det hör till ovanligheterna nu för tiden, att jag hinner med mer än hälften av vad jag planerat. Idag hade jag bara tänkt lägga en sista hand på frukosten innan jobbet, men blev avbruten av Leif, som inte hittade min laddare, som han lånat efter att ha slarvat bort sin egen. Han fick låna min nya, medans jag satte igång att leta. Jag gick igenom alla tänkbara ställen, några mer än en gång, och till slut låg den nästan där den skulle, på bänken. 🤔 Så fixade jag till min over night oat och for till jobbet.

Det var min kortdag på jobbet idag så jag körde om Örkelljunga hem för att hämta 12kg Biopromin på fabriken. Hem och äta och mata hästarna, innan jag körde tillbaka till Hässleholm, utan hundar. Köpte 4 st 20kg-säckar lusern och en spånbal, som jag precis fick in i bilen, eftersom jag missat lyfta ur den ena hundburen. 😝 Så hämtade jag ut den tunga paketeten från Greengard, efter att jag handlat två fulla matkassar på Olof Nils. Jag lyfte ur alla 140 kilona ur bilen och gick sedan en promenad med hundarna innan jag mockade lösdriften samt Ófeigs box, och matade pållarna igen. Så in ett par timmar innan det var dags för kvällsfodring. 👏👏👏

Kan bara berätta att fredagen var inte sämre, utan fortsatte i samma anda. Var inte inne förrän halv tio, men då var allt klart. Inget som hänger över mig nu, nästan! Mer än servicen på bilen. 🤔

Trångt, tycker Maja

Jag har till och med bokat in en tid på HerCare och resa till Stockholm i februari och systern har bokat hotell. Ska bli så härligt att komma iväg.

Så har Daniel varit här i veckan och fixat hovarna på både Tekla och Andvari, och hans hovböld var helt läkt. 👌 Jag har även bokat in vaccination av unghingstarna om ett par veckor när Leiftri är ett halvår gammal.

Djupt imponerad av mig själv! 😇

Annonser