Min lilla fina Ellenellen. Hon är såå duktig. I ärlighetens namn har jag ju skärpt till mig och befäst lite olika grundläggande saker inför första jaktkursen som ägde rum idag. Det gäller ju att göra bra ifrån sig!😉

Tyvärr kan man ju bara vara på ett ställe i taget, därför kunde jag inte följa med familjen till svärmor i Småland idag. Men sånt är livet!

När jag kom hem var hästarna matade, så jag började istället städa, dammsuga och dona. Älskar rena golv, utan grus och hundhår! Så gjorde jag gurkmejapasta, samtidigt som jag lagade till min favoriträtt, sesampanerad lax med potatis, smörsky och sallad. För att verkligen ta tillvara på min egentid passade jag på att slå Lennart en signal och lovprisa min vovve. Vi diskuterade dagens händelser, och korthårsvorsteh i allmänhet, och vi är så överens! Åter igen, Tack Lennart!

Jag upptäckte att jag missat kika på återglimtar av Så mycket bättre, första avsnittet. Så mycket bättre än årets serie. Så mycket värme och känsla! När jag nästan ätit klart kom jag på att jag glömt min Prosecco i kylen. Den som vi även glömde öppna på nyårsafton.

Hur bra kan det bara bli?

Annonser